Delicia

Expert in chocolade en decoratie

Make Life Delicious. Met dit doel is Delicia in 1938 opgericht. De uitdaging die ons scherp houdt, is om samen met onze partners heerlijke chocolade decoraties en ingrediënten te creëren. Prachtige producten die mensen blij maken.

“Flexibiliteit, transparantie en betrokkenheid zijn in onze ogen de voorwaarden voor succes en het opbouwen van ware partnerships.”

Focus op innovatie

Wij hebben inmiddels een mooie historie en mogen onszelf rekenen tot één van de grotere producenten van chocolade broodbeleg, versieringen en snacks. Die positie willen we behouden, daarom zijn wij ontzettend gedreven in wat wij doen. Onze focus op innovatie en groei vertalen wij naar verrassende productconcepten die we samen met onze klanten ontwikkelen.
 

Delicia snapt jouw belang

Als leverancier en/of producent wil je zeker weten dat jouw logistieke keten te allen tijde efficiënt werkt. Dat is de kern van het bedrijf en jouw grootste belang. Delicia is toeleverancier van bakkerijen en internationale spelers in de ijs-, zuivel- en ontbijtgranenindustrie. Wij snappen dat de machines niet stil mogen staan. Daarom garanderen wij je een betrouwbare en snelle levering. Wij zijn altijd op tijd.

“Plannen of ideeën voor een nieuw product?
Delicia’s R&D gaat voor je aan de slag en ontwikkelt snel en efficiënt een sample als vertrekpunt. Dat praat wel zo makkelijk!”