Een verpakking die wérkt

Voor je merk, voor je organisatie

Slimme verpakkingen voor de industrie

Bij bedrijven die Delicia’s artikelen verwerken in zuivel-, ijs-, bakkerij- en cerealproducten is het belangrijk dat de manier waarop wij een product aanleveren, past bij de inrichting van de productieketen. Daarom denken wij mee. Zonder kwaliteit, snelheid en gemak uit het oog te verliezen, reiken wij je de meest efficiënte oplossing aan.

Verpakkingen

Voor klanten in de levensmiddelenindustrie verpakken wij onze producten in verschillende formaten hulzen, dozen, zakken en bigbags.

“Je hebt maar één kans voor een eerste indruk. Zorg dat hij geweldig is!”

  • Big bag 400 KG tot 700 KG
  • Bag-in-box 5 KG tot 15 KG
  • Zak 20 KG
  • Doybag 50G tot 1 KG
  • Hulzen met venster 200 G tot 1 KG
  • Hulzen zonder venster 200 G tot 1 KG

 

Sfeerverpakkingen voor de retail

Onze positie als voorkeursleverancier in de retail ontlenen wij vooral aan onze producten en de service die we bieden. Want wist je dat Delicia ook helpt bij het ontwikkelen van het juiste verpakkingsconcept voor jouw doelgroep? Wij weten precies wat er leeft in de markt en vertalen deze kennis naar een krachtig concept passend bij jouw positionering. Delicia laat jouw merk stralen.

Verpakkingen

Organisaties in de retail bieden wij een uitgebreid verpakkingsassortiment. Denk hierbij aan verschillende vormen van hulzen en folies. Ook werken wij met verpakkingsoplossingen op maat.

“Delicia helpt je op weg naar een doordacht en efficiënt productieproces.”